Original habitatge d\\\'obra nova situada a Matadapera, al Vallès Occidental. A només 6 km de Terrassa i 30 km de Barcelona, aquesta construcció conjuga modernitat i luxe, garantint el màxim confort sense renunciar als plaers de viure en un entorn plenament natural. L\\\'habitatge reuneix les més noves tendències de disseny d\\\'interiors amb una perfecta distribució de les estances. Grans vidrieres, accés directe a zones verdes i magnífiques vistes garantides per la integració de l\\\'habitatge en l\\\'entorn natural de Matadepera, que en preservar la vegetació autòctona atorga a aquesta construcció una singularitat i una personalitat úniques.

L\\\'habitatge disposa de 4 dormitoris (una suite, tres dobles), tres banys, un dels quals situat a la suite. A això se sumen un imponent menjador de 40 m2 amb excel·lents vistes i accés directe a la piscina i una cuina amb doble accés al rebedor de la planta baixa i al saló-menjador.

En total, l\\\'habitatge aconsegueix els 307 m2 construïts i 242 m2 útils, distribuïts en dues plantes, amb 192 m2 la planta baixa i 50 m2 la inferior, situats en una parcel·la de 800 m2.

Tots els acabats i elements de la casa són d\\\'alta qualitat, inclosos tancaments d\\\'alumini de color marró de doble vidre i cambra d\\\'aire interior tipus “climalit” amb persianes motoritzades. La parcel·la disposa de tancaments de seguretat a través d\\\'una tanca metàl·lica amb porta d\\\'acer que dóna accés directe al garatge, de porta motoritzada i la preinstal·lació de l\\\'alarma.

A l\\\'exterior, el jardí combina llamborda amb plantació de gespa i zones de grava amb zones de mulch (triturat vegetal) fet que li confereix una estètica ordenada i elegant proporcionada per aquesta combinació de materials i elements. A això s\\\'uneixen les terrasses de la primera planta, amb paviment de gres porcellànic antilliscant.

La planta baixa, cuina i banys disposen de paviments de gres porcellànic marró que conjuga amb la calidesa de la tarima massissa de color torrat d\\\'escala i primera planta.

L\\\'habitatge disposa d’una climatització cuidada proporcionada pels tancaments d\\\'alumini i un sistema de calefacció que disposa de plaques solars, caldera mixta i inclou radiadors verticals per a la maximització de l\\\'aprofitament dels espais. Així mateix, disposa d\\\'accessos d\\\'aire condicionat al saló, cuina i dormitori principal. A la zona exterior, la piscina EZARRI Mod. Boira 2586B amb depuradora compacta aporta la zona de relax a la casa.

Les aixetes i tots els elements sanitaris són de la marca Gal·la i Duravit, excepte la dutxa del dormitori suite que, concorde a aquest espai privilegiat, és de la marca Hidrobox Mod. Nature. La cuina, d’altra banda, disposa de mobiliari alt, baix i en columna, fogons SILESTONE i inclou electrodomèstics d\\\'alta gamma de la marca Balay, aixeteria de BLANCO així com campana decorativa de la marca FRECA.

Totes les estances disposen de llum natural que inunda cada espai a través de grans finestrals. El respecte d\\\'aquesta construcció per l\\\'entorn natural i la biodiversitat autòctona proporciona a tota la llar unes vistes úniques i un mimetisme i personalitat única, irrepetibles.

Enviar enllaç


Si ho desitja, pot enviar enllaç a aquesta pàgina a un correu electrònic

Destacats
  • Entorn tranquil
  • A prop de l\'escola
  • Energía solar
  • Molt lluminós
Galeria


veure totes les fotos