Tot Venut
El Residencial Turo Roques Blanques pot ser la teva nova llar. Aquest conjunt residencial s'ubica en un veïnat molt familiar de Matadepera i a tan sols 5 minuts de Terrassa, 16 minuts de Sabadell i 35 minuts de Barcelona. Els habitatges compten amb materials i acabats d'alta qualitat, així com un disseny pràctic i modern. Amb 4 dormitoris, cada membre de la família tindrà el seu propi espai i alhora disposarà d'àmplies zones comunes, com el jardí amb piscina i el menjador molt lluminós.

Veure informació »
Tot Venut
Tot Venut
Tres habitatges unifamiliars en Matadepera. Superfície mitjana de la parcel·la de 1316 m2 i 213,30 m2 útils (147,70 m2 a la planta baixa i 65,60 m2 a la primera planta). Els habitatges consten de 5 dormitoris, uno d'ells suite i dos dobles, tres banys, cuina i un ampli saló, distribuits en dues plantes. Disposen de piscina pròpia, zona ajardinada que integra la biodiversitat autòctona, garaig i tancaments de seguretat.

Veure informació »
Tot Venut
Dues habitatges unifamiliars en Matadepera. Superfície de la parcel·la de 800 m2 i 242 m2 útils. Els habitatges consten de 4 dormitoris, uno d'ells suite i tres dobles, tres banys, cuina i un ampli saló, distribuits en una sola planta. Disposen de piscina pròpia, zona ajardinada que integra la biodiversitat autòctona, garaig i tancaments de seguretat.

Veure informació »
Tot Venut
El Residencial Golf Can Vinyers pot ser la teva nova llar. Aquest conjunt residencial s'ubica en un veïnat molt familiar de Matadepera i a tan sols 5 minuts de Terrassa, 16 minuts de Sabadell i 35 minuts de Barcelona. Els habitatges compten amb materials i acabats d'alta qualitat, així com un disseny pràctic i modern. Amb 4 dormitoris, cada membre de la família tindrà el seu propi espai i alhora disposarà d'àmplies zones comunes, com el jardí amb piscina i el menjador molt lluminós.

Veure informació »
Tot Venut
Nova promoció en la fase inicial situada entre Terrassa i Matadepera a una zona molt tranquil·la.

Veure informació »